Motorkontor Skive

Søger du et motorkontor i Skive? Så er DEKRA bilsyn det perfekte valg, hvis du lægger vægt på høj kvalitet, god service og konkurrencedygtige priser. På vores motorkontor bliver du hjulpet af vores professionelle medarbejdere, der altid leverer et godt stykke arbejde til en konkurrencedygtig pris. Hos os er kunden altid i centrum.

På vores motorkontor tilbyder vi en række forskellige services. Kontakt os gerne, hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe med din opgave eller ej.

Fantastisk service

Motorkontorer i hele landet

Vi har altid tid til dig

.

Omregistrering af bil

Skal du have hjælp til at omregistrere din bil? Det klarer vi hurtigt. Du skal blot køre forbi vores motorkontor i Skive og huske at medbringe billedlegitimation samt bilens originale registreringsattest. Så tager det ikke meget mere end 10-15 minutter at få omregistreret bilen.

Vi hjælper dig også gerne med at indregistrere din bil på vores motorkontor.

Bestil eller afmeld en nummerplade

Hvis du skal have en ny nummerplade til dit køretøj, så kan vi hjælpe dig på vores motorkontor i Skive. Måske har du mistet en nummerplade, eller ønsker at få en 3. nummerplade til et cykelstativ? Uanset grunden står vi klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig også gerne, hvis du skal have afmeldt en nummerplade. Det kan f.eks. være, hvis du ikke længere bruger dit køretøj, og derfor gerne vil afmelde dets nummerplade. Eller hvis du har solgt dit køretøj, som den nye ejer ikke har fået omregisteret i tide.

Kom forbi, når det passer dig

På vores motorkontor i Skive er det ikke nødvendigt at bestille tid. Du kommer bare forbi motorkontoret, når du har tid, og så finder vi tid til dig.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores motorkontor.

Nummerplader 1 sæt:  kr.

Nummerplader 1 stk. (MC, trailer mv.):  kr.

Omregistrering: kr.

Afmelding: kr.

Print af prøveplader (bestilles på SKATS hjemmeside): Uden beregning

Mandag-torsdag: Kl. 8.00-16.00

Fredag: Kl. 8.00-15.00

DEKRA Bilsyn Skive

Viborgvej 4

7800 Skive