Nummerpladen på dit køretøj er køretøjets ID i Motorregistret, og der kan du få adgang til alle informationer om din bil.

Det gælder alt fra afgifter til restgæld og kilometertal. Det er specielt en god ide, hvis du skal til at købe en brugt bil og gerne vil sikre dig, at de oplysninger, sælger har givet dig, passer. Ved at gå ind på Motorregistret eller på en anden side, der tilbyder nummerpladetjek, kan du hurtigt se, om din potentielt nye bil virkelig f.eks. har kørt så mange kilometer, som sælger påstår.

Ved at tjekke din nummerplade kan du også, hvis du skal sælge en gammel bil, se, om køber har omregistreret bilen i sit navn. Hvis bilen ikke inden tre uger er omregistreret fra dit navn til købers navn, er det din ret som sælger at afmelde bilen fra Motorregistret.

Ved at tjekke din nummerplade på Motorregistret kan du også se, hvornår din bil sidst har været til syn, samt hvad synsrapporten lød på. Du kan også se, hvornår den næste gang skal til syn igen. Der er i virkeligheden ikke det ved dit køretøj, du ikke kan se ved at tjekke nummerpladen.

Hvad kan vi hjælpe dig med?