Hvis du af forskellige årsager ikke længere ønsker at have din motorcykel tilmeldt Motorregistret, er det vigtigt, at du får din motorcykel afmeldt på den rigtige måde. Det er heldigvis ikke svært overhovedet.

Når du skal afmelde en motorcykel, skal du tage nummerpladen med hen til en nummerpladeoperatør eller en motorekspedition. Det er ikke altid nødvendigt at medtage motorcyklens originale indregistreringsattest, men det er en god ide at medbringe den. Uden indregistreringsattesten kan det nemlig ikke bevises, at motorcyklen virkelig tilhører dig.

Når du tager ind på en af Motorstyrelsens motorekspeditioner, skal du betale 60 kr. for at afmelde din motorcykel. Afmelder du dit køretøj ved en nummerpladeoperatør, kan der være andre priser og betjeningsgebyrer.

Hvis man skal rejse permanent ud af Danmark, og hvis man afmelder sig fra folkeregisteret, skal man også afmelde alle sine køretøjer. Det er dog ikke nødvendigvis tilfældet, hvis opholdet er under fem måneder. Hvis du sælger din motorcykel, og køberen ikke har omregistreret motorcyklen inden for tre uger, har du ret til som sælger at afmelde motorcyklen ved Motorregistret.

Når du afmelder din motorcykel, skal du ikke længere betale diverse afgifter, og du kan faktisk i nogle tilfælde få dine penge tilbage, hvis du ansøger om det.

Hvad kan vi hjælpe dig med?