Du kan omregistrere din campingvogn hos DEKRA. Omregistreringen foregår hos en af DEKRAs synshaller, og du behøver ikke at bestille tid til omregistrering, før du dukker op. Dermed er en omregistrering hos DEKRA både nem og fleksibel. Omregistreringen tager cirka 10-15 minutter og er derfor hurtigt overstået. Du slipper med andre ord for en masse besvær med DEKRAs hjælp.

Når du køber en campingvogn, vil den juridisk set først skifte ejer, når du officielt omregistrerer nummerpladerne. Det skal ske inden for fire hverdage. Indtil campingvognen er omregistreret, er det sælger, der er ansvarlig for at betale afgifter og ansvarsforsikringer. Du skal medbringe et billede-ID og din registreringsattest samt oplyse, hvilket forsikringsselskab der skal forsikre din campingvogn, når du vil gennemføre en omregistrering hos DEKRA.

Hvis campingvognen ikke bliver omregistreret til tiden, hvad sker der så?

Hvis den købte campingvogn ikke bliver omregistreret til tiden, kan du som sælger afmelde campingvognen hos DEKRA. DEKRA kan klare afmeldingen i en af vores synshaller.

Husk, at det er dit ansvar som sælger at holde øje med, om din solgte campingvogn bliver omregistreret til tiden. Indtil da er det nemlig dig, der har ansvaret for at dække omkostningerne til afgifter og ansvarsforsikringer. Hvis sælger afmelder campingvognen, skal køber indregistrere campingvognen igen, inden den er lovlig at køre med.

Hvad kan vi hjælpe dig med?