Når du køber en motorcykel, skal du sørge for at få den omregistreret inden for fire hverdage efter købet. Du kan omregistrere din motorcykel hos DEKRA i en af vores synshaller landet over.

En omregistrering hos en af DEKRAs synshaller tager 10-15 minutter, og tidsbestilling er ikke nødvendigt. Du skal blot dukke op, når det passer dig. Husk dog at få det gjort inden for tidsfristen på 4 hverdage efter købet af din nye motorcykel.

Omregistrering af motorcykel er vigtigt, da det først, er når omregistreringen har fundet sted, at motorcyklen har skiftet ejer. Indtil da er det køber, som hæfter for både ansvarsforsikringen og afgifter.

Hvad skal jeg bruge, når jeg omregistrerer en motorcykel?

Du skal medbringe et billede-ID og registreringsattesten på din motorcykel, når du dukker op hos en af DEKRAs synshaller. Du skal også oplyse, hvilket forsikringsselskab du benytter dig af.

Som sælger skal du huske at tjekke, om din solgte motorcykel er blevet omregistreret inden for fire hverdage efter salget. Du kan tjekke, om den solgte motorcykel er omregistreret på TastSelv. Hvis motorcyklen ikke er omregistreret rettidigt, kan DEKRA hjælpe dig med at afmelde den, så du ikke længere hæfter for ansvarsforsikringen og afgifterne.

Hvad kan vi hjælpe dig med?