Du skal omregistrere alle køretøjer med en nummerplade, inden for fire hverdage efter du har købt dit nye køretøj. Det gælder også trailere. Du kan få omregistreret din trailer hos DEKRA i en af vores synshaller landet over. En omregistrering tager 10-15 minutter, og du dukker blot op, når det passer dig. Det er ikke nødvendigt med tidsbestilling.

I forbindelse med omregistreringen af traileren skifter nummerpladen og dermed også traileren ejer, og det er altså først derefter, at du som køber afholder de udgifter, der er forbundet med traileren. Hvis du ikke får din trailer omregistreret inden for fire hverdage, kan sælger afmelde traileren, og så skal du indregistrere traileren igen, før den er lovlig at køre med. Det er derfor vigtigt, at du får omregistreret din trailer i tide.

Hvad skal du gøre som sælger?

Som sælger skal du ikke gøre andet end at undersøge, om traileren er omregistreret i tide. Det gør du på TastSelv ved at logge ind med dit NemID. Hvis køber ikke har omregistreret traileren inden for tidsfristen, kan du afmelde traileren. Det gør du også hos DEKRA. På Skattestyrelsens hjemmeside kan du læse en guide til, hvordan du tjekker, om traileren er omregistreret. Hvis køber ikke har fået ordnet dette i tide, står DEKRA klar til at hjælpe dig.

Hvad kan vi hjælpe dig med?