Du kan omregistrere din nye varebil hos DEKRA. DEKRA har synshaller overalt i landet, som kan hjælpe dig med at omregistrere din varebil både hurtigt, nemt og uden tidsbestilling. Duk op, når det passer dig, og så klarer vi nemt omregistreringen på 10-15 minutter.

Du har fire hverdage til at få varebilen omregistreret, fra den dag du køber den. Når du omregistrerer en varebil, skifter varebilen nummerplade og dermed også ejer. Indtil din varebil er omregistreret, er det den tidligere ejer (altså sælger), der har ansvaret for afgifter og ansvarsforsikringer. Hvis du ikke får omregistreret din nye varebil i tide, kan sælger afmelde varebilen, og så skal du indregistrere den igen, før den kan køre på vejene.

Hvad skal jeg bruge?

Du skal medbringe et gyldigt billede-ID og registreringsattesten på varebilen, når du vil have den omregistreret med DEKRAs hjælp. Du skal oplyse, hvilket forsikringsselskab der skal forsikre varevognen. I nogle tilfælde skal du muligvis også bruge dit forsikringsbevisnummer. Hvis du omregistrerer varevognen på vegne af en anden, skal du bruge en fuldmagt fra vedkommende.

Hvad kan vi hjælpe dig med?