Når du skal omregistrere dit køretøj, kan du nemt og hurtigt gøre det hos en af DEKRAs synshaller der er placeret overalt i Danmark. Når du skal omregistrere dit køretøj hos DEKRA, behøver du ikke bestille tid. Du dukker bare op, når det passer dig. Det tager cirka 10-15 minutter at få omregistreret dit køretøj med DEKRAs hjælp.

Du skal medbringe et billede-ID og din registreringsattest, og du skal oplyse, hvilket forsikringsselskab der skal forsikre bilen. Du skal også medbringe en fuldmagt, hvis du ikke selv ejer det køretøj, der skal omregistreres.

Hvad betyder omregistrering af køretøj?

Når man omregistrerer et køretøj, betyder det, at køretøjet juridisk set skifter ejer. Ved omregistrering af et køretøj skiftes nummerpladen, og køretøjet får ny ejer. Det betyder også, at den tidligere ejer ikke længere hæfter for ansvarsforsikringer og afgifter.

I forbindelse med køb af et køretøj er det køber, der har ansvaret for at omregistrere køretøjet. Omregistreringen skal ske inden for fire dage efter købet af køretøjet.

Hvis du er sælger af et køretøj, kan du tjekke, om køretøjet er blevet omregistreret rettidigt ved at logge ind på TastSelv Du kan afmelde nummerpladen hos DEKRA, hvis køber ikke får det gjort i tide. Det sker også hos en af vores synshaller.

Hvad kan vi hjælpe dig med?