Skal din bil have nye nummerplader eller måske afmeldt nummerplader, er der hjælp at hente hos dit lokale motorkontor. Hvad end du skal have hjælp til med nummerplader, kan motorkontorerne rundt om i landet være behjælpelige.

For at få nye nummerplader til din bil eller afmelde nummerplader, er det vigtigt at huske bilens registreringsattest samt billedlegitimation som pas eller kørekort. En registreringsattest fungerer som et bevis på, at du er bilens ejer. Derudover viser den bilens historik med eventuelle tidligere ejere, og hvad bilen har været ude for i tidens løb.

Har du fået stjålet en nummerplade, eller er bilens nummerplade blevet ulæselig på grund af beskadigelse, skal du anmelde det til et skattecenter. Det betyder dog ikke, at du ikke kan besøge et motorkontor og få kyndig råd og vejledning. Dit lokale motorkontor ordner alt det praktiske for dig, når det angår biler.

Det er altså nemt og enkelt at få klaret alt, hvad angår nummerplader, hos dit lokale motorkontor. Skal du købe nummerplader på en andens vegne hos et motorkontor, skal du huske at medbringe en fuldmagt og din egen billedlegitimation. Husk også altid at sikre dig, at nummerpladen sidder helt fastmonteret på bilen.

Hvad kan vi hjælpe dig med?