En campingvogn er et påhængskøretøj, og skal derfor ligesom en trailer have en nummerplade bagpå. Nogle gange kan det være nødvendigt med en ny nummerplade, hvis den gamle enten er slidt, er blevet beskadiget eller er blevet stjålet. Du skal i sådanne tilfælde bestille en ny nummerplade.

Hvis din nummerplade er blevet stjålet, skal du først og fremmest melde den stjålet hos politiet. Derefter skal du afmelde den pågældende nummerplade ved Motorregistret og bestille en ny nummerplade. Det kan du fx gøre hos DEKRA Bilsyn

Når du skal købe en ny nummerplade, skal du have campingvognens seneste indregistreringsattest med, du skal medbringe billede-id, oplysninger om forsikring og en fuldmagt, hvis du skal købe en nummerplade på vegne af en anden.

Vælger du at benytte dig af en motorekspedition, kan du både afmelde din gamle nummerplade og bestille en ny på samme tid.

Er din campingvogn ældre end fem år, kan det være, at du skal have den til syn. I det tilfælde skal du have prøvemærker, så det er lovligt at køre til syn.

Hvad kan vi hjælpe dig med?