For en skrotpræmie på en bil i Jylland kan du få 2.200 kroner udbetalt. (Jan.2021. Tjek altid miljøstyrelsen for opdaterede beløb) Dette beløb gælder for alle typer af biler, uanset om det er en diesel- eller benzinbil, og uanset hvilket mærke den har.

Du kan aflevere din bil hos en autoophugger, eller køre den direkte til din lokale DEKRA Synshal, så sørger vi for at den skrottes af en miljøgodkendt autoophugger, og at du får pengene direkte ind på din konto. Når du skal have bilen skrottet, er der flere ting, som du skal gøre.

Du skal:

  • Afmelde bilens nummerplade
  • Finde en ophuggervirksomhed i Jylland eller din lokale DEKRA Synshal
  • Få pengene på din konto.

Det gælder altså om at afmelde bilen hos Motorregistret, så den ikke kan køres i længere. Derefter skal du finde en ophuggervirksomhed eller synshal. Der findes mange forskellige skrotophuggere i Jylland, så det er vigtigt blot at finde en, der er godkendt. Når du har fået skrottet bilen, kan du få skrotpræmien på din konto efter få dage.

En sidste ting, der er vigtig at bemærke i forhold til skrotning af bil er, at det er dig, der skal stå som den sidste ejer af bilen. Ellers kan du ikke få den skrottet. Du kan dog godt søge om at få dispensation, men det er ofte en længere proces.

Hvad kan vi hjælpe dig med?