Du skal være udadvendt

Som turistbuschauffør kører du med turister i både indland og udland. Ofte er formålet at køre en gruppe turister rundt i landet for at se forskellige turistmål. Derfor er det også særdeles vigtigt at serviceniveauet er i top. Som turistbuschauffør kan du blive ansat hos forskellige virksomheder, der tilbyder turistkørsel, og det vil typisk være private firmaer.

Som turistbuschauffør vil du også opleve, at du selv skal stå for at fortælle om de forskellige attraktioner. Alt efter arrangementet, er du ene mand om at servicere turister og køre bussen. Derfor skal du have lyst til at give turisterne en god oplevelse og samtidig lære mere om de forskellige attraktioner, hvis der er tale om den samme rute for dig.

Et ansvarsfuldt job

Som turistbuschauffør har du ansvaret for alle turisterne. Du skal sørge for, at de kommer sikkert fra A til B, og at de kender tidshorisonten ved hver attraktion. Til gengæld er der tale om et fantastisk job med smuk natur, søde mennesker og muligheden for at give turisterne en oplevelse for livet. For at blive turistbuschauffør kræver det blot, at du har et buskørekort, hvorefter du kan ansøge hos forskellige firmaer om at varetage rollen som turistbuschauffør. Du skal være opmærksom på, at du skal køre i Danmark to år inden, at du må køre som turistbuschauffør i udlandet.

Vil du vide mere?

Så kan du læse meget mere om, hvordan du tager et buskørekort her.

Hvad kan vi hjælpe dig med?