En skolebuschauffør tjener ofte en løn, der svarer til det gennemsnitlige lønniveau for en buschauffør på 28.000 kr. Hertil kommer der pension, feriepenge og andre goder, der gør det til en attraktiv løn, der er højere end den gennemsnitlige løn for danskerne i dag. Her er der nemlig tale om en løn på omkring 25.000 kr. før skat. En skolebuschauffør er ofte ansat af en offentlig instans, og her kan du være sikker på, at lønnen er udarbejdet med en fagforening og efter de gældende regler.

Lønnen varierer alt efter arbejdstid. Der er ligeledes mere at hente, hvis du arbejder aften, nat eller weekend. Her vil der typisk være mulighed for tillæg, der bliver lagt til din grundløn. Nogle regioner eller kommuner arbejder også med en funktionsløn. Her får du en lønstigning på baggrund af de funktioner, som du varetager i din stilling.

Hvordan bliver jeg skolebuschauffør?

For at blive skolebuschauffør kræver det, at du tager et buskørekort. Det kan du tage på 30 dage for kun 4.020 kroner, hvis du er i arbejde og ikke har en videregående uddannelse. Du kan læse mere om buskørekort kurset her.

Hvad kan vi hjælpe dig med?