Langt de fleste har mulighed for at blive bybuschauffør i dag. Det tager kun 30 dage at tage et buskørekort, som du kan bruge til eksempelvis at søge et job som bybuschauffør. Her kræver det selvfølgelig, at du i forvejen er i besiddelse af et gyldigt kørekort til personbil. Undervisningen på kurset foregår som en kombination af både teoretisk undervisning og praksis. På den måde får du lov til at få et godt kendskab til bussen, inden du for alvor skal ud på vejene. Som bybuschauffør er der særdeles gode jobmuligheder i og med, at der er stor mangel på dygtige chauffører i dag.

Ansvarsfuldt job

Foruden at være en dygtig bilist skal du have lyst til at give alle passagerer en god oplevelse. Du får et stort ansvar i og med, at du skal sikre, at alle passagerer kommer sikkert frem til destinationen, og at de måske får et ekstra stort smil med på vejen.

Kan jeg køre andet end bybus?

Med et buskørekort kan du også køre rutebus og turistbus. Hvis du ønsker at køre flextrafik, kan du supplere dit buskørekort med et BAB certifikat, som du kan tage på 5 dage. Herefter er klar til at køre flextrafik.

Er du interesseret i at vide mere?

Så kan du læse meget mere om buskørekort kurset her.

Hvad kan vi hjælpe dig med?