Jobbet som flextrafik-chauffør tilbyder meget fleksible arbejdstider, hvor du nogle gange har lange vagter og andre gange har korte vagter. Det afhænger helt og holdent af de vagter, du får samt antallet af kørsler. Som flextrafik-chauffør arbejder du under overenskomst. Det betyder, at du har ret til en lang række goder og rettigheder. De enkelte vognmænd vil sørge for at udskifte chaufførerne, så ingen arbejder mere, end overenskomsten kræver.

Hvad er flextrafik?

Flextrafik er et alternativ til den almindelige kollektive trafik. Det er tiltænkt borgere, der af forskellige årsager ikke kan bruge den almindelige kollektive transport. Det kan for eksempel være ældre, folk med handicap eller skolebørn, der er for små til at anvende den kollektive trafik. Som flextrafik-chauffør kommer du til at arbejde tæt sammen med borgere af alle slags, og du kommer til at gøre en forskel i deres hverdag. Det er på mange måder et dybt givende og meningsfuldt job.

For at blive flextrafik chauffør kræver det, at du tager et BAB certifikat. Det kan du tage på 5 dage for 640 kroner, hvis du er i arbejde og ikke har en videregående uddannelse. Herudover kræver det, at du enten har et buskørekort eller et taxakørekort, hvis du selv skal køre køretøjet. Et buskørekort kan tages på 30 dage for 3.840 kroner, og et taxikørekort kan tages på 10 dage for 1.340 kroner. Alle kurserne kan tages på skoler i hele landet.

Lyder det som et job for dig?

Så kan du læse meget mere om BAB certificerings kurset her.

Hvad kan vi hjælpe dig med?