Hvilke job kan du få som kørelærer? 

Som kørelærer er der mange gode jobmuligheder. Du kan f.eks. blive selvstændig kørelærer med din egen køreskole. Du kan også blive ansat i en køreskole eller en uddannelsesinstitution – f.eks. en AMU-skole.

Mange AMU-skoler er hele tiden på udkig efter flere kørelærere. Derfor vil nogle gerne betale kørelæreruddannelsen, hvis du ønsker at arbejde der efterfølgende. DEKRA er med uddannelsescentre i hele landet blandt andet på udkig efter flere dygtige kørelærere.

Jobbet som kørelærer er meget selvstændigt og frit – uanset hvor du vælger at arbejde. Du bestemmer selv din arbejdstid, ferier og fridage.

Krav for at blive kørelærer

Jobbet som kørelærer går kort sagt ud på at lære elever at køre bil. Men det indeholder faktisk meget mere end det og er et ret afvekslende job.

Som kørelærer underviser du både eleverne i teori og har køretimer på vej. Du har også nogle sjove dage på køreteknisk anlæg, hvor du skal dirigere eleverne på glatbane. Du lærer eleverne om færdselsloven, sikkerhed, skilte, køreteknik og at opfatte vanskeligheder i trafikken.

Drømmer du om at blive kørelærer?

Så kan du læse mere om, hvordan du bliver kørelærer her.

Hvad kan vi hjælpe dig med?