Bøde for kørsel uden EU bevis

Det er dyrt at køre uden et gyldigt EU bevis. Hvis du bliver taget i politiets kontrol, får du kørselsforbud og må derfor ikke køre igen før, at du har gennemført efteruddannelsen. Samtidig får både dig og din vognmand en stor bøde - denne kan være på flere tusinde kroner.

Så det kan altså ikke anbefales at køre uden EU bevis. Det kan blive en dyr fornøjelse.

Dit eget ansvar

Du får ikke en automatisk indkaldelse til efteruddannelsen, så det er dit eget ansvar at holde øje med, hvornår dit bevis udløber. Det er derfor en god idé at være i god tid med planlægningen af kurset, så du er sikker på, at du når at komme på det inden, at dit bevis udløber.

Hos nogle virksomheder og vognmænd holder de styr på, hvornår deres chauffører skal på efteruddannelse. Er du vognmand eller ansat i en transportvirksomhed, og vil du gerne slippe for at holde styr på, hvornår dine chaufførers beviser udløber? Bliv DEKRA Partner og slip for det administrative arbejde.

Kun 5 dage

Efteruddannelsen tager kun 5 dage, og den kan tages på både dag- og aftenkurser på skoler i hele landet. Du har derfor god mulighed for at finde et tid og sted, der passer dig.

Vil du læse mere om efteruddannelsen? Så kan du finde flere informationer her.

Hvad kan vi hjælpe dig med?