Gennemsnittet for lønnen på lager og logistik ligger lige over 27.000 kr. men har også et spænd på mellem ca. 15.000 kr. og 40-50.000 kr. om måneden. Så usikkerheden er i sagens natur ret høj. Det handler i høj grad om arbejdsopgaver, anciennitet, ansvar og uddannelse.

God jobsikkerhed

Gang på gang ses det, hvordan rekorderne bliver slået for salgstallene på e-handel. Derfor er jobsikkerheden inden for lager og logistik opadgående, og lønnen bliver også bedre på området. Det er en af grundene til, at det en jobsektor, der er værd at kigge nærmere på, når du vælger karrierevej. Startlønnen kan være lav, men med erfaring og udvikling kan det sagtens blive en solid levevej.

Arbejdet kan være hårdt fysisk

Jobbet kan i nogle tilfælde være fysisk krævende, og derfor afspejler lønnen også det fysiske pres, der lægges på kroppen. Desuden kan der til tider være skæve arbejdstider, som også har en indflydelse på lønnen. Det kan godt være, at man skal være mere fleksibel i en stilling inden for lager og logistik, men det afspejler lønnen også. Der kan nemlig sagtens være nogle gode bonusser ved overarbejde og arbejde uden for normal tid.

Hvad kan vi hjælpe dig med?