Som taxachauffør kommer du til at arbejde rigtig meget

I 2018 arbejdede danske taxachauffører i gennemsnit 56 timer om ugen ifølge Fagbladet 3F. Du skal være klar på at arbejde i de tidlige morgentimer og i de sene nattetimer, ligeledes som du også skal være klar på at arbejde i weekender, ferier og på helligdage. Til trods for dette er arbejdet som taxachauffør meget fleksibelt i og med, at arbejdet er døgnet rundt. Så hvis du fungerer bedst med natarbejde, kan du indrette dit arbejde som taxachauffør efter dette. Husk dog at holde pauser undervejs, så du er klar til at køre sikkert på vejene.

Hvem er jobbet som taxachauffør det rette for?

Som taxachauffør er det vigtigt at være punktlig. Derudover er det også en fordel for dig, hvis du er en ørn til at snakke med mange forskellige slags mennesker, da du i løbet af en vagt vil komme i kontakt med både den ældre dame fra Hellerup og den unge studerende fra Amager.

Hvis du går og drømmer om at blive taxachauffør, kan du tage et kort kursus på kun to uger, hvor du lærer de tre k’er: kundeservice, køreteknikker og konflikthåndtering. For at blive taxachauffør skal du være mindst 21 år, have haft kørekort i mindst tre år, og du må ikke være dømt eller have pletter på din straffeattest.

Du kan læse mere om taxachauffør kurset her.

Hvad kan vi hjælpe dig med?