DEKRA Job - Sammen skaber vi succes

DEKRA Job har siden 2006 hjulpet flere tusinde ledige tilbage på arbejdsmarkedet eller i uddannelse. Vi er kendt for vores høje kvalitet og gode resultater i vores arbejde med alle målgrupper inden for ledighed.

Fra nyledige, der ’blot’ skal hjælpes hurtigt tilbage i job til den langtidsledige, der har brug for særlig opkvalificering og støtte til at komme tilbage på arbejdsmarkedet. 

Endelig har vi også gode resultater med at hjælpe ledige med helt særlige udfordringer – fysiske eller psykiske – med at afdække deres jobpotentiale, og dermed bane vejen helt eller delvist tilbage til et tilfredsstillende arbejdsliv. Vi kan med andre ord tilbyde en bred vifte af forløb, herunder afklaring, opkvalificering, uddannelsesvejledning, praktik, coaching, mentorordning og jobsøgning.

Vores styrke er konstant omstillingsparathed, tilpasset udviklingen på det aktuelle arbejdsmarked, som vi blandt andet sikrer gennem tæt kontakt og sparring mellem vores medarbejdere, kommuner og jobcentre.

Dertil kommer et meget stort virksomhedsnetværk, som, i samarbejde med os, arbejder målrettet på at lave det bedste match mellem vores forløbsdeltagere, praktikanter og jobsøgende og dem selv som arbejdsgivere.

Hvad kan vi hjælpe dig med?