Jobgaranti til ledige

Vores jobgaranti er en skriftlig garanti for, at borgeren får tilbudt et fast arbejde på minimum 30 timer om ugen senest 3 måneder efter endt kursus. I 2019 hjalp vi 235 mennesker i job via vores jobgaranti. Derudover hjalp vi flere hundrede i job via arbejdsgivererklæring, netværk, facebookgrupper og vores jobmesser.

Skulle DEKRA mod forventning ikke opfylde jobgarantien, udbetaler vi en kompensation til jobcenteret på i alt 40.000 kr. pr. forløb/pakke. Det har endnu ikke været nødvendigt at udbetale en kompensation.

Vi finder det perfekte match

Vi har et stort netværk af samarbejdspartnere inden for transportbranchen. Det giver os mulighed for at formidle jobs til et stort antal chauffører inden for både taxa-, bus-, lastbil- og sygetransport.

Der stilles vidt forskellige krav til medarbejderens faglige og sociale kompetencer i transportbranchen. Det er derfor afgørende, at vi foretager et korrekt match i forhold til arbejdsgiver. Derfor udstedes der ikke en arbejdsgivererklæring på forhånd, men derimod en jobgaranti fra DEKRA.

Hvordan får min borger en jobgaranti?

For at få en jobgaranti skal borgeren deltage på en af vores inspirationsdage, som vi afholder hver uge i hele landet. Det er gratis at deltage, og man er ikke forpligtet til at tilmelde sig et videre forløb.

For at komme i betragtning til vores jobgaranti kræver det, at man tager én af følgende kursuspakker:

  • Lastbilkørekort (30 dage) + Hænger (20 dage) + ADR (3 dage) = I alt 53 dage.
  • Buskørekort (30 dage) + BAB (5 dage) + Taxa (10 dage) = I alt 45 dage.

Kan alle borgere få en jobgaranti?

Nej, det er desværre ikke alle, vi kan tilbyde en jobgaranti.

Der kan være flere forskellige ting, der spænder ben for at få en jobgaranti. Det kan f.eks. være en lægeattest, manglende fleksibilitet ift. arbejdstider eller sprogvanskeligheder.

Vi vil dog rigtig gerne hjælpe alle vores kursister videre i job. Derfor har du altid mulighed for at oprette dit CV gratis i vores CV-bank. Du er også velkommen til at deltage på vores jobmesser, som vi afholder to gange om året i hele landet.

Har du spørgsmål til vores jobgaranti? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 60 65 00.

Hvad kan vi hjælpe dig med?