Finder hold til dig

Tag et krancertifikat på kun 10 dage

Drømmer du om at arbejde som kranfører? Så tager det kun 10 dage at tage et krancertifikat, hvorefter du er klar til at varetage jobbet som kranfører.
kran

Engagerede undervisere

På kurset bliver du mødt af vores dygtige og erfarne undervisere, der alle er gode til at lære fra sig. Undervisningen består af både teori og praktiske øvelser.

Du lærer bl.a. at føre og betjene en kran med en løfteevne på 8-30 tons meter og om risiciene, der er forbundet med at arbejde med kraner. Du lærer også at gennemføre eftersyn på kranen og aflæse lastdiagrammer korrekt.

Et ansvarsfuldt job

Der er mange ting, der kan gå galt, når man betjener en kran. Det er typisk meget tunge genstande, der skal flyttes fra et sted til et andet. Det kan derfor hurtigt gå galt, hvis kranen ikke betjenes korrekt.

Hvis du tager dit krancertifikat hos DEKRA kan du være sikker på, at du lærer at betjene en kran sikkerhedsmæssigt korrekt.

Er du interesseret i et kran kursus?

Har du brug for hjælp til din tilmelding eller spørgsmål til tilmelding? 

Send os en besked eller bare dine oplysninger, så ringer vi til dig inden for et par dage. 

Vi gør opmærksom på, at der grundet sommerferie, kan gå op til 14 dage før vi ringer dig op. Har du brug for hjælp inden da, skal du være velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon: 70 60 65 00

 

Hvad kan vi hjælpe dig med?