Skal din bil synes i Aarhus, tilbyder DEKRA Bilsyn ApS anerkendt service med flere muligheder. Vi er en del af den verdensomspændende organisation, som er førende inden for autosikkerhed. Dermed er der også rigtig mange grunde til at vælge os, når du er på jagt efter den synshal i Aarhus og omegn, der kan give dig den bedste oplevelse med at få synet køretøjer af alle slags.

Er det en ganske almindelig personbil, du skal have til syn, kan du frit vælge mellem alle vores synshaller i Aarhus. I nogle af hallerne servicerer vi kun køretøjer op til 3.500 kg. Skal du have en lastbil, en bus eller lignende til syn, skal du derfor en tur forbi synshallen i Brabrand, der er gearet til også at kunne tage sig af de helt tunge køretøjer. Alle haller fungerer desuden også som dit lokale motorkontor.

DEKRA Bilsyn er en kæde af lokalt drevne synshaller i hele Danmark. Og med over 60 synshaller har vi også en synshal tæt på dig. Vores synshaller i Aarhus-området finder du blandt andet i:

På den enkelte side kan du finde adressen, læse om de individuelle åbningstider og læse meget mere om de bilsynsspecialister, du møder i vores enkelte synshaller. Hos DEKRA Bilsyn går vi højt op i, at du skal kunne få en personlig værdi med hjem fra dit besøg i vores synshaller. Derfor inviterer vi dig også til at gå med rundt, når vi ser på køretøjet, så du kan få nogle tips til vedligeholdelse, der forlænger levetiden på dit køretøj. Ellers har du også mulighed for bare at slappe af i vores lokale venteværelser med en varm kop kaffe.

Periodisk bilsyn i Aarhus med eller uden tidsbestilling

Vælg den synshal i Aarhus, der ligger tættest på din bopæl eller der, hvor du oftest færdes. Vi kan ofte hjælpe dig med at få foretaget et almindeligt bilsyn på under en halv time, hvis du kommer forbi til et drive-in-tjek i synshallen. Hvis du hellere vil være 100 % sikker på, at vi kan udføre syn på din bil, lige når du kommer, kan du også altid booke en specifik aftalt tid i den enkelte synshal.

Nem tidsbestilling i alle vores synshaller

Vælg den ønskede bydel i Aarhus fra oversigten ovenfor for at finde vores synshal, der passer til dig og dit behov. På siden finder du nemt vores online system til tidsbestilling til synshallen ved at trykke på knappen Book tid. Herefter kan du vælge det tidspunkt, som passer bedst ind i dit travle program.

Hvad kan vi hjælpe dig med?