Motorkontor Viborg

Hos DEKRA Bilsyn Viborg har vi vores helt eget motorkontor, der har åbent i samme tidsrum som vores synshal. På motorkontoret hjælper vi vores kunder med at løse deres motorkontorarbejde hurtigt til en konkurrencedygtig pris.

Når du besøger motorkontoret, bliver du budt velkommen af vores dygtige medarbejdere. De har alle stor erfaring fra branchen, og de leverer altid en service i en høj kvalitet.

Vi tilbyder flere forskellige services på vores motorkontor.

Fantastisk service

Motorkontorer i hele landet

Vi har altid tid til dig

.

Om- og indregistrering af dit køretøj

Skal du om- eller indregistrere din bil eller et andet køretøj? Så kør forbi vores motorkontor i Viborg og få hjælp hertil. Vores medarbejdere har mange års erfaring med både om- og indregistrering. Det er vigtigt, at du medbringer den originale registreringsattest samt billedlegitimation, hvis du skal have foretaget et ejerskifte af køretøjet.

Ny nummerplade

Skal du bruge en ny nummerplade? Så kan vi hjælpe dig med at bestille dem på vores motorkontor i Viborg. Det kan blandt andet være, hvis du har mistet din nummerplader, eller hvis du ønsker at få en ekstra nummerplade til dit cykelstativ.

Hvis du ønsker at bestille en ny nummerplade, så er det vigtigt, at du husker at medbringe køretøjets registreringsattest samt billedlegitimation for, at vi kan hjælpe dig.

Afmelding af nummerplade i Viborg

Skal dit køretøj til skrot, har du solgt det til en person fra udlandet eller har du en anden grund til, at du ønsker at afmelde dine nummerplader? Så kan vi også hjælpe dig med det. Kør forbi vores motorkontor og lad os hjælpe dig med at afmelde dine nummerplader.

Tidsbestilling er ikke nødvendig

Du behøver ikke at bestille tid, hvis du ønsker at besøge vores motorkontor. Du kigger bare fordi, når det passer dig i vores åbningstid. Vores medarbejdere står klar til hurtigt at hjælpe dig med at løse dit motorkontorarbejde.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores motorkontor i Viborg.

Nummerplader 1 sæt:  1.430 kr.

Nummerplader 1 stk. (MC, trailer mv.): 840 kr.

Omregistrering: 505 kr.

Afmelding: 75 kr.

Print af prøveplader (bestilles på SKATS hjemmeside): Uden beregning

Mandag-torsdag: Kl. 8.30-15.30

Fredag: Kl. 8.30-14.30

DEKRA Bilsyn Viborg

Gl. Aarhusvej 241B

8800 Viborg