Finder hold til dig

 Bliv buschauffør - Tag et buskørekort på kun 30 dage

Vil du gerne have et selvstændigt job? Og samtidig arbejde med mennesker? Så er jobbet som buschauffør vidst lige noget for dig! Med et buskørekort i hånden kan du både køre by-, rute-, skole- og turistbus.

Hos DEKRA er vi en af verdens førende organisationer inden for transportbranchen – og det betyder også, at vores kurser er blandt de mest eftertragtede, blandt når det handler om at tage buskørekort og blive klædt bedst muligt på til jobbet som chauffør.

At køre bus er meningsfuld arbejde for dig, der holder af frihed og mødet med andre mennesker

At være buschauffør er et givende job for dig, der ønsker noget andet end bare at være på en bestemt arbejdsplads. Her kommer du ud i verden og får samtidig muligheden for at møde mange forskellige mennesker, som du hjælper med at komme fra det ene sted til det andet.

Derfor er et buskørekort nøglen til et godt arbejde, hvor din personlige indstilling former arbejdsglæden på en unik måde.

Find al den information, du skal bruge, om at tage kørekort til bus

Her har vi samlet al den information, du skal bruge, hvis du er interesseret i at erhverve dig et kørekort til bus eller at komme på et af de relaterede kurser, som vi også udbyder.

Har du brug for hjælp til din tilmelding eller spørgsmål til tilmelding? 

Send os en besked eller bare dine oplysninger, så ringer vi til dig inden for et par dage. 

Vi gør opmærksom på, at der grundet sommerferie, kan gå op til 14 dage før vi ringer dig op. Har du brug for hjælp inden da, skal du være velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon: 70 60 65 00

 

Fremtiden som buschauffør

Er du nysgerrig på, hvad jobbet som buschauffør er for en størrelse? Så se videoen, der giver et indblik i en oplevelsesrig hverdag, hvor du har god chance for at komme rundt i by og natur og møde en masse glade mennesker på din vej.

Men husk, at jobbet som buschauffør kan være mange forskellige ting, som blot giver dig endnu større mulighed for at vælge en retning, der fungerer perfekt for dig.

Få sjov og lærerig undervisning i at køre bus

Undervisningen er en blanding af et køreteknisk kursus med praktisk undervisning og en teoretisk del. Du kan se frem til mange timer i vores store, moderne bus med en erfaren kørelærer. Du kan også glæde dig til en sjov dag på et køreteknisk anlæg. I klasselokalet bliver du undervist af dygtige undervisere.

Her undervises der i bl.a. sikkerhed, førstehjælp, ergonomi og service, der skal sikre alle passagerer en behagelig rejse med dig som chauffør. Kurset afsluttes med to skriftlige prøver som multiple choice og en køreprøve som buschauffør. Som buschauffør er din vigtigste opgave, at passagererne kommer sikkert frem. Undervejs skal du give kunderne den bedste service og et smil med på vejen. 

 

Du kan også tage kursus i mere specialiserede ydelser hos DEKRA

Vil du også gerne køre flextrafik og sygetransport? Suppler dit buskørekort med et BAB-kursus på kun 5 dage.

Læs mere om vores BAB-kursus

 

Husk at holde dit buskørekort ajour

Husk, at dit EU-bevis til bus gælder i 5 år. Herefter skal det fornyes med en 5 dages efteruddannelse, som du selvfølgelig også kan tage hos DEKRA. Ligesom med de øvrige kurser, kan du tage kurset over det meste af landet, og der bliver jævnligt oprettet nye hold, så du nemt kan få ajourført dit kørekort til bus, når det passer dig.

 

Lad os hjælpe dig videre i det karrieremæssige spor, der giver mening for dig

Når du klikker dig ind på det enkelte hold, kan du nemt finde den næste startdato til et spændende kursus med både teoretisk undervisning og praksisnær undervisning, som giver dig adgang til flere jobmuligheder. Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores hjælpsomme medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig godt videre i dit personlige karrierespor. 

Kontakt os i dag, hvis du har interesse i en karriere som buschauffør

Er du i tvivl eller har spørgsmål? Så lad os tage en uforpligtende snak om dine overvejelser, så du kan få svar på dine spørgsmål. Det kan for eksempel være spørgsmål om, hvilken jobmæssig retning du gerne vil i, når du har fået dit kørekort til bus. Det kan også være, du har spørgsmål til det konkrete indhold på kurset, som er et fast struktureret forløb, hvor læringsmålene er bestemt ved lov.

Uanset hvad du gerne vil vide, er vi altid klar til at tale med dig, så du får de bedste forudsætninger for at lande i et godt og afvekslende job, der er meningsfuldt for dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os på telefon: 70 60 65 00

Hvad siger kursisterne?

Lars Smith

Fin service. Kan anbefale DEKRA hvis du går med tanker om en transportuddannelse.

Lone Kjøbsted Kristensen

Jeg tog buskørekort i Dekra Nørresundby /Sæby: Yderst fantastisk kørelærer! De udstråler og viser stor interesse for faget. Meget inspirerende for mig.

Jess Frederik Jensen

Startede den 13. maj på bus. Tak for god undervisning og de fantastisk lærere I har. Jeg havde en rigtig god tid hos Dekra Vejen med et super hold. Fik arbejde 4 dage efter køreprøven. Tak for det!

Læs flere anmeldelser her

Hvad kan vi hjælpe dig med?