Finder hold til dig

EU efteruddannelse til bus

Er det tid til at forny dit EU bevis til bus? Så er du meget velkommen hos DEKRA til 5 sjove og lærerige dage. Vi ved godt, at du hellere vil køre bus end at sidde på skolebænken. Men vi lover dig, at du tager herfra med ny viden. Du får også en hel uge i selskab med dine kollegaer.

Ny og interessant undervisning

I løbet af de 5 dage får du opdateret din viden inden for buskørsel. Undervisningen er ikke en gentagelse fra tidligere, da vi hele tiden fornyer vores materiale.

Du kan glæde dig til at lære endnu mere om bl.a. køre/hviletid, kundeservice, ergonomi, fare og ulykker, førstehjælp og lastning.

Du lærer også om energirigtig kørsel og manøvrering. Underviserne har flere års erfaring. De sørger for, at du får udvidet dine kompetencer.

Efteruddannelsen er opbygget i 3 dele:

  • Først en obligatorisk del på 2 dage.
  • Dernæst 2-dages ajourføring.
  • Den sidste dag består af enten køreteknik eller uheldsforebyggelse.

Forny dit EU bevis til bus på kun 5 dage

Som buschauffør skal du forny dit EU bevis hvert 5. år. I den forbindelse er du meget velkommen hos DEKRA til 5 spændende dage. Du kan se frem til en hel uge i selskab med dine kollegaer. Samtidig bliver du opdateret på dine færdigheder og viden.

Forny dit EU bevis og få restperioden overført: Vidste du, at hvis du fornyer dit EU bevis op til 3 måneder inden udløbsdatoen, godskrives perioden på dit nye EU bevis? Det betyder i praksis, at dit nye EU bevis kan holde op til 5 år og 3 måneder inden, at det igen skal fornyes.

Hvad kan vi hjælpe dig med?