Finder hold til dig

Få en vognmandstilladelse via E-learning!

Vil du have dit eget navn på lastbilen, bussen eller varebilen? Så tag et vognmandskursus og giv dig selv – og din karriere – en helt ny drejning! Med et vognmandskursus åbner du døren op til en ny fremtid, hvor du kan vælge at blive selvstændig vognmand eller leder i et vognmandsfirma.

Tag en vognmandsuddannelse via E-learning!

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[DekraDk.Models.Generated.UmbracoMediaVectorGraphics]?
Online e-learning

Både gods- og busvognmandsuddannelsen kan tages via E-learning. Det betyder, at du selv kan planlægge, hvor og hvornår det passer ind i din hverdag at tage uddannelsen. Du kan tage uddannelsen derhjemme, når du holder pause i lastbilen eller bussen eller et andet sted f.eks. i udlandet. Det eneste det kræver er, at du har en computer med internetforbindelse. Hvis du vælger at tage en vognmandsuddannelse via E-learning er kravet, at du skal færdiggøre uddannelsen senest 12 måneder efter start. Du vælger selv, om du ønsker at bruge alle 12 måneder, eller om du ønsker at færdiggøre uddannelsen tidligere.

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[DekraDk.Models.Generated.UmbracoMediaVectorGraphics]?
Hvordan foregår det?

Du får adgang til uddannelsen via et online system. Dette er bygget op efter de nyeste pædagogiske principper og er nøje tilrettelagt efter Trafikstyrelsens områdeafgrænsning for eksamensindholdet til vognmandsuddannelsen. Vores E-Learning indeholder således alt lovligt pensum samt deltest og afsluttende opgaver.

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[DekraDk.Models.Generated.UmbracoMediaVectorGraphics]?
Hvordan foregår eksamen?

Den eneste gang du skal møde fysisk op er til eksamen. Vi har eksamen hver måned på vores uddannelsessted i Brøndby samt på en af vores uddannelsessteder i Jylland - det skifter lidt hvor. Det er et krav for at gennemføre vognmanduddannelsen via E-learning, at du er fysisk til stede.

Hvad kan vi hjælpe dig med?