Finder hold til dig

Tag et vognmandskursus til varebil på 5 dage og start din egen forretning

Ønsker du at drive din egen vognmandsforretning? Eller er du ansat som leder i en vognmandsforretning, og ønsker at tilegne dig ny viden inden for området? Så tager det kun 5 dage at tage et vognmandskursus til varebil og få en vognmandstilladelse.

Vognmandskurset

Vognmandskurset er for dig, der ønsker at blive selvstændig varebilsvognmand eller leder i en vognmandsforretning.

Din egen vognmandsforretning

En vognmandstilladelse giver tilladelse til at transportere gods for fremmed regning i Danmark med en totalvægt mellem 2 og 3,5 tons med en samlet vægt på mere end 11 kg. pr. stykgods. Vær opmærksom på, at hvis du ønsker at køre varebilskørsel for fremmed regning internationalt, kræver det, at du tager kurset til godsvognmand i stedet.

Vil du køre med over 3,5 tons? Så kan du overveje i stedet at tage kurset til godsvognmand, der kun tager 10 dage længere. Det dækker over det samme, men giver dig samtidig mulighed for at køre med en totalvægt over 3,5 tons.

Varebilstilladelsen er gyldig i 10 år. Herefter skal den fornyes.

5 dages lærerig undervisning 

Vores dygtige undervisere står klar til at byde dig velkommen og hjælpe dig godt igennem kurset. Alle vores undervisere har selv erfaring fra branchen. Det sikrer dig en brugbar og relevant undervisning.

Alt undervisningen tager udgangspunkt i stof, der er relevant og vigtigt at vide som varebilsvognmand. På kurset lærer du bl.a. om lastsikring, trafiksikkerhed, transport af særligt gods, økonomi og skattelovgivning.

Kurset skal strække sig over mindst 5 dage, og prøven skal foregå på en af vores skoler i Brabrand eller Brøndby. Prøven bestået af en multiple choice opgave. Prøven er bestået såfremt man har svaret mindst 76% korrekt.

Fra tilmelding af kurset, skal dette være bestået efter senest 6 måneder.

Vær opmærksom på, at kurset gælder for national vognmandskørser til varebil op til 3.500 kg. Tilladt totalvægt. Skal du køre vogntog med samlet totalvægt over 3500 kg, eller internationalt, skal du erhverve vognmandsuddannelse til godstransport. Dette kan du naturligvis også hos os, som enten klasseundervisning eller online.

Nu også som online kursus!

Du kan endvidere tage kurset online (e-learning), hvor du hjemme kan læse og lave opgaver. Får du behov for fysisk undervisning, er du altid velkommen til at deltage helt eller delvis på et af vores klasse kurser. Dette er naturligvis inkl. i prisen.

Hvad kan vi hjælpe dig med?